top of page

Interieur vrijstaande woning, Zwaag

De bouw van dit vrijstaande woonhuis heeft langer geduurd dan gepland, waarna de opdrachtgevers, een stel met drie jonge kinderen, in allerijl met al het meubilair uit hun vorige woning er in zijn getrokken.

Wanneer ze eenmaal zijn geacclimatiseerd, besluiten ze zich het nieuwe huis meer eigen te maken. Zij laten een nieuw interieur ontwerpen dat zich kenmerkt door een minimalistische opzet en inrichting met Italiaanse design meubilair van o.a. Minotti.

 

Door de grote open woonruimte te verdelen in diverse zones ontstaat een aangename huiselijke indeling. In de open woonkeuken met het grote kookeiland wordt een lange elegante eettafel geplaatst met 8 zitplaatsen.

De middenruimte wordt ingericht als loungeplek waar met elkaar en gasten kan worden ontspannen. Een roomdivider scheidt de loungeplek van de tv/game-ruimte waar een comfortabele zeer grote hoekbank wordt opgesteld. Door te kiezen voor een open room divider blijft deze ruimte, waarin ook een kleine thuiswerkplek is gemaakt, betrokken bij de rest van de woning.

Interieur Zwaag
bottom of page